• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Träffa vårt team i Indien

Sukhi-teamet i Indien inkluderar vävare. De gör våra mattor helt för hand.

klippta-filtmattor-indien

Det är en ära att deras arbete är genomsyrat av tradition. De använder samma teknik som deras förfäder gjorde för många år sedan.

Här är ett ovanligt faktum. Endast män gör dessa ullmattor. Dessa hantverkare bor i Bikaner, Indien. Denna mansdominerade handel är helt annorlunda från traditionerna i andra länder.

Dessa begåvade individer ser till att varje matta är unik. Varje bit måste vara den enda av sin sort. Varje bit är ett konstverk.

Helt naturliga råvaror

Vi använder naturliga råvaror. Dessa fina material är verkligen lyxiga. Plus, de hanteras med vördnad. Det innebär att de behåller sina fantastiska egenskaper, även under produktion.

Endast de rimligaste lönerna

Det är för att våra Sukhi-hantverkare förtjänar att tjäna en rimlig inkomst. Vårt företag gör att de kan nå det målet.

Deras lön är ungefär 2-3 gånger den genomsnittliga lönen i regionen! De kan leva bekvämt. Deras familjer är väl omhändertagna och deras barn kan lyckas i skolan.

Hantverkarna njuter också av att veta att deras arbete verkligen betyder något för dess köpare. Även utanför deras gemenskap, bär deras mattor på innebörd och värde.

Många av våra indiska hantverkare har inte slutfört en formell utbildning. Däremot värderar de den utbildning på arbetsplatsen som vi tillhandahåller. Vi får ofta höra från våra hantverkare att de får en känsla av stolthet från sitt arbete.