• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Träffa teamet i Nepal

Vi är stolta över vårt team i Katmandu, Nepal. Och vi älskar arbetet som de gör. Sukhi värderar den roll vi spelar för att bevara denna funktionella konstform.

träffa-teamet-i-nepal

Så låt oss träffa vårt team:

Hantverkarna som gör våra mattor berättar att de älskar sina jobb av 3 viktiga skäl:

  1. 1. De har flexibilitet
  2. 2. Lönen är 2 till 3 gånger det regionala genomsnittet
  3. 3. Deras arbete ger dem en känsla av stolthet.

De flesta människor vi anställer har ingen formell utbildning. När de arbetar med oss, får de utbildning på arbetsplatsen, och en rimlig lön.

Våra verkstäder i Katmandu

Hos Sukhi, kommer du aldrig att se verkstäder med människor inklämda i trånga utrymmen. Det finns två små Sukhi-verkstäder som upprättats i Katmandu.

Vi anlitar hantverkare som bor inom gångavstånd från våra verkstäder. Ofta kan de arbeta hemifrån och kolla till sina barn.

När en hantverkare slutfört en matta hemifrån, tar hon helt enkelt med den till en av våra Katmandu-verkstäder.

Vem gjorde din matta?

Ungefär hälften av vårt Nepal-team tar hand om att göra filtbollarna. Den andra hälften är inriktade på själva skapandet av mattorna. Några gruppmedlemmar har hand om saker som utbildning, kvalitetskontroll, tillsyn och mattkollektion.

När en hantverkare är klar med att skapa en matta, fästs hennes namn på en etikett på mattan. På så sätt kan du även komma i kontakt!

Om du vill skicka henne ett mail och tacka henne för den otroliga mängd arbete som hon lagt ner i din matta, är du varmt välkommen att göra det. Tro oss, din mattskapare skulle jättegärna vilja höra från dig.