• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Sukhis kvalitet

För Sukhi handlar det inte bara om utseende. Därför dyker vi ner under ytan för att skapa en produkt som du verkligen kommer att uppskatta. En riktigt unik matta är en kombination av material, teknik och tradition.

Filtbollsmattor-sukhi-kvalitet-ull

Våra material

Våra hantverkare använder bara material av allra högsta kvalitet, och våra kunder älskar våra allergivänliga material utan miljögifter, som den rena ullen. Våra filtbollsmattor tillverkas till exempel av underbar 100% ren ull från Nya Zeeland. Endast en färg används per boll, vilket betyder att mattan håller riktigt länge.

Filtbollsmattor-sukhi-kvalitet

Integritet

Vi har märkt att andra tillverkare slarvar ibland. Och det är synd. Man kanske fyller filtbollar med billiga biprodukter eller säljer Beni Ourain-mattor med 50% färre knutar. Då kan man dra ner på produktionskostnaderna, eftersom man bara använder hälften så mycket ull. Men man får även sämre resultat. Det finns många sätt att ta genvägar när det kommer till mattor. Sukhi väljer att inte ta dem. Skillnaderna kanske inte alltid syns på bilderna på hemsidan. Men du kan lita på oss. När du lägger ner din nya matta i hemmet kommer du att märka skillnaden.

beni-ourain-matta-sukhi-kvalitet

Autentiska produkter

Vi respekterar tradition och tidlöst hantverk. Därför tillverkar och säljer vi bara original. Det finns många ”kopior” av dålig kvalitet på marknaden. Ofta tillverkas de till exempel i Kina. Vi tror på tradition. Våra berber-mattor kommer direkt från Atlasbergen i Marocko. De är döpta efter folkstammen Beni Ourain, som tillverkar dem.

beni-ourain-sukhi-kvalitet

Våra filtbollsmattor kommer alltid direkt från Nepal. På så sätt vet vi att du kommer att älska både dem och deras kvalitet. Många av våra hantverkare föredrar att jobba hemifrån och vi hjälper dem på vägen med omfattande träning. Innan vi skickar en matta utför vi en detaljerad kvalitetskontroll. Det gör vi för att försäkra oss om att du får en matta av hög kvalitet. Vårt tillvägagångssätt fungerar. Det låter oss skapa jobb för hantverkare på många ställen i världen. Dessutom garanterar det den bästa kvalitén och de bästa slutresultaten för våra kunder.

handgjorda-mattor-direkt-från-skaparna-bästsäljare