Radhika

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Radhika är en handstickad ullmatta med en mycket speciell färg; en ton mellan vitt och benvitt. Det gör den här mattan otroligt mångsidig. Är du på jakt efter en elegant, stilren matta? Då är Radhika det perfekta valet.

Vi vill att du ska älska din matta lika mycket som vi gör. Därför skapas Radhika med lyxig, mjuk ull från Nya Zeeland. Det ger dig en matta som alltid är en fröjd att vidröra, och som bjuder på värme och en skönt mysig känsla.

Våra hantverkare får löner som är flera gånger högre än genomsnittet i deras områden, och arbetsförhållanden som är bland de bästa i branschen. Vi värdesätter våra hantverkare, och du kommer att värdesätta de otroliga mattorna de skapar.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: