Rachana

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Rachana är en grå matta som gömmer på komplexitet. Blicka bortom de gråa tonerna; då kommer du att se vad som finns på djupet av den här stickade ullmattan.

Det här är en tjock och mjuk matta som är en fröjd att vidröra. Den vävs av den bästa ullen från Nya Zeeland - världens bästa ull, i själva verket. Rachana kompromissar inte på kvaliteten, precis som våra andra mattor. Känn med händerna över en av dem. Då kommer du direkt att känna deras charm.

Vi värdesätter originalitet och uppmuntrar våra kunniga hantverkare att tänka stort. Det låter dem vara kreativa när det kommer till val av färg, vävning och mönster. Därför kan Sukhi erbjuda mattor som är äkta konstverk, och som alla är helt unika.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer:
[profiler]
Memory usage: real: 62914560, emalloc: 61460144
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem