Puspa

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Det här är en matta som bjuder på liv och textur. Puspa är en stickad ullmatta som är fullpackad av passion, med intensiva lila toner mot en grå bakgrund och med stänk av mystiska färger som våra hantverkare omsorgsfullt lägger till när de skapar mattan.

Inredningsarkitekter älskar Sukhis mattor och den fantastiska kvaliteten vi kan erbjuda. Våra mattor ger hemmet eller kontoret liv och värme på ett kick.

Sukhis mattor är visuellt enastående, och Puspa drar onekligen blickarna till sig. Våra sköna mattor är en fröjd att vidröra, och våra hantverkare är mycket stolta över att alla mattorna är unika. Och att de alla är vackra, hållbara och bekväma. Sukhis mattor är en upplevelse.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: