• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Outlet

Det finns en sak du bör veta när det kommer till Sukhis outlet, och det är att du sällan hittar särskilt många mattor där. Och när de läggs upp brukar de sälja slut snabbt. Anledningen till att vi lägger ut de här vackra mattorna i vår outlet är enkel; vi behöver helt enkelt mer utrymme för nya mattor som levereras.

Du hittar hög kvalitet i vår outlet

Alla underbara mattor du hittar i vår outlet har tillverkats för hand av våra hantverkare i Indien, Marocko, Nepal och Turkiet. De tillverkas med material av högsta kvalitet, som till exempel 100% ren ull från Nya Zeeland.

Varje matta tillverkas med stor omsorg och med traditionella, autentiska metoder. De är en del av långa och anrika traditioner i våra hantverkares länder, och de får väl betalt för sitt arbete. Dessutom kan de ofta arbeta hemifrån om det gör livet enklare för dem.

En Sukhi-matta till en bråkdel av priset

Sukhis mattor är en investering. Men med vår outlet får du en unik chans – att få njuta av en av våra mattor till en bråkdel av det vanliga priset. Det betyder att alla kan beställa hem en underbar matta från Sukhi.

Våra låga priser

När du handlar hos Sukhi sparar du pengar. Alla våra mattor är upp till 60% billigare jämfört med priserna du hittar hos andra företag, eftersom de kommer direkt från hantverkarna. Det betyder att vi kan undvika mellanhänder och hjälpa dig att spara pengar.

Snabba leveranser

Vänta inte för länge. Mattorna i vår outlet kommer inte att finnas kvar under lång tid. Vi har dem även på lager, vilket betyder att vi kan skicka dem direkt – så att du får din fantastiska Sukhi-matta så snabbt som möjligt!

Inspirationen

Våra hantverkare är inspirerade. De älskar sina jobb, och vi är säkra på att även du kommer att bli inspirerad. En matta från Sukhi blåser liv i vilket rum som helst, och livar alltid upp inredningen.

Välj din favorit från vår outlet redan nu och för in Sukhis kvalitet i ditt hem.