• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Om Sukhi

Sukhi betyder ”glad” på nepalesiska.

Vad gör oss glada? Jo, att skapa handgjorda mattor av allra högsta kvalitet. Att bevara uråldriga traditioner när det kommer till mattor. Att behandla våra hantverkare med respekt. Och att ge dem värdighet.

about-sukhi

Glad att vara en del av Sukhi

När du väljer en matta från Sukhi stöder du våra värderingar, och du kommer garanterat att bli glad när mattan levereras till ditt hem.

Glada hantverkare

Vi hjälper hantverkare över hela världen med att bevara sina traditioner. Att skapa mattor för hand är deras konstverk. Det har både betydelse och historia.

Vi kommer aldrig att nöja oss med att använda maskiner. Vi tror nämligen att traditioner är viktiga, och att det är viktigt att respektera dem för att bevara konsten av att tillverka mattor.

Glada arbetsförhållanden

Vi på Sukhi betalar schyssta löner till våra hantverkare. Vi är stolta över dem och behandlar dem väl. Det hjälper dem att frodas.

Du kanske undrar var vi får namnen på våra mattor från? Vi döper dem efter hantverkarna som tillverkar dem, såklart!

Glada att vara utan mellanhänder

Vi arbetar direkt med hantverkarna som skapar våra mattor. Det betyder att vi kan erbjuda dig lägre priser. Vi har inga dyra lagerlokaler, fysiska butiker eller mellanhänder att oroa oss för. Bara vackra mattor.

Det gör stor skillnad i slutänden.

about-sukhi-nepal

Glada om du hör av dig!

Vi välkomnar alltid frågor och feedback. Har du frågor om våra mattor? Vill du beställa en skräddarsydd matta? Eller kanske något helt annat?

Hör gärna av dig! Vi återkommer så snart som möjligt.

Med vänliga hälsningar,
eamet på Sukhi