• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Om filtbollsmattor

Intresserad av en otrolig filtbollsmatta? Våra är handgjorda av hantverkare i Nepal. Vi tillhandahåller dessa skapare med ett skyltfönster för sina vackra mattor. Det gör oss stolta varje dag.

om-filtbollsmattor

Ett äkta arbete av kärlek

Varje matta är gjord av tusentals handgjorda filtbollar! Det finns inga gränser. Våra mattor är tillgängliga i rektangulära och runda former, och i många olika färger. Du kan vara säker på att din matta kommer att vara unik och den enda i sitt slag.

Materialet som stoppas in i dessa mattor är 100 % ny, och ren ull. Vi får ullen direkt från Nya Zeeland. När du har sett och vidrört en av våra mattor, kommer du snabbt att inse att det inte finns något rimligt alternativ.

Sukhi-anda

När du köper från Sukhi, vet du en sak. Du kommer att få dina mattor direkt från konstnärerna som gör dem.

Vi har tagit bort mellanhänder och dyra återförsäljare. Vi säljer också bara på nätet, och vi hyr inga dyra butiksytor eller butiker. Det innebär att våra priser är mycket lägre än vad du hittar någon annanstans.

teamet-filtbollsmattor-sukhi

Våra rättvisa handelspraxis

Vi har två verkstäder i Nepal. Hur mycket tjänar personen som skapade din matta? Mellan 2 till 3 gånger den genomsnittliga lönen i regionen. Det beror på att vi är dedikerade till att delta i endast rättvisa handelspraxis.

Våra medarbetare i Nepal har alla sin egen historia. Vi har kunnat hjälpa dessa kvinnor att skapa ett bättre liv. Och de kan göra det medan de arbetar med ett jobb som de älskar.

Träffa Hira, Rita och Mina

Ägna en stund och titta på en video från 3 av våra hantverkare i Nepal: Hira, Rita och Mina. Lyssna på när dem delar sina egna berättelser med egna ord. Köp en filtbollsmatta från Sukhi... och gissa vad? Du bidrar direkt till att förbättra någons liv.

Vi blev förälskade i konstnärskap och traditionen av filtbollsmattor. Vårt uppdrag är att bevara den historien. Vi tror att du snart kommer att förstå varför!