Mina

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Mina är skapad i levande blåa nyanser och grått, vilket gör den till en mycket imponerande matta. Tänk dig att mönstret är som en väg av vävda, briljanta färger, och att du kan färdas längs den.

Mina passar var som helst. Mattan är perfekt för till exempel sovrum eller hallar, eller för kontoret. Var du än placerar Mina kommer mattan att ge rummet ett skönt lugn.

Alla Sukhis mattor känns lyxiga. Gå helt enkelt över en av dem. Du kommer att känna deras värme, och hur de bjuder in dig.

Vi skapar mattor som står ut från mängden, genom en kombination av fantastiskt hantverk och härliga, naturliga och miljövänlig material. Det skapar en upplevelse för alla dina sinnen.

När du vidrör en av våra mattor kommer du direkt att märka vad som skiljer Sukhi från mängden.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: