Maya

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Maya bjuder på en vågad, naturlig look. Vi älskar de levande gröna tonerna som vävs samman med mörkgrått. Mattan är en fröjd för sinnena.

När du tittar på Maya kommer du att kunna upptäcka nytt djup varje gång, och du kommer att vilja vidröra den här mattan om och om igen.

Ull är ett naturligt material som är både skönt och levande. Det ger mattorna en unik känsla. Det finns inget som går upp mot ren ull.

Slå till och beställ Maya till ditt hem. Det finns få saker som är så härliga som mattor i rå ull. Njut av mattans djupa fiber, levande färger och textur. Det här är en charmig, stickad ullmatta som värmer hjärtat.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: