Manta

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Är du på jakt efter en matta som drar ögonen till sig, men som samtidigt kan läggas i vilket rum som helst? Då kommer du att älska den charmiga och vackra mattan Manta.

Ta en titt på de vackra rosa tonerna i den här stickade ullmattan. Fuchsia vävs samman med mörkgrått för att skapa något härligt och vackert med intrikata mönster. Ta en närmare titt - du kommer att hitta ännu mer på djupet.

Tänk dig att du stryker med händerna över den tjocka, rena ullen. Förvandla rummet med den här unika mattan, och ge hemmet extra värme.

Våra ullmattor är hållbara och miljövänliga, och Manta är ett bra exempel på kvaliteten som Sukhi levererar varje gång du köper en matta från oss.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:h[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: