Kalpana

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 428,80 kr

Vårat pris: 4 071,60 kr

REA: 2 714,40 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Kalpana är en stickad ullmatta som är både vacker och bekväm. Den är ett utmärkt exempel på vad som kan uppnås med kunskap, talang och kvalitetsmaterial. De är ingredienserna som används för att skapa alla Sukhis mattor.

Ta en titt på mönstret i blått och vitt. De ser nästan ut som pixlar, och är ännu mer iögonfallande på avstånd. Kalpana är livfull och elegant, och kan förvandla ett rum på ett ögonblick.

Vi vill bjuda in dig att vidröra våra mattor. Då kommer du nämligen förstå precis varför vi brinner för dem, och varför vi tror på våra hantverkare och på hög kvalitet.

Kalpana är en vävd matta som är imponerande mjuk. Vi tror att ull är världens bästa material för att skapa mattor, och Kalpana tar det till nästa nivå!

Det här är en matta i världsklass, och du kommer aldrig att tröttna på att känna med händerna över dess vackra mönster.

Typ:Stickade mattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2 cm
Frågor?:[email protected]

Om stickade mattor

Om stickade mattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: