• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
Inredare & arkitekter

Välkommen till Sukhi. Om du är en inredare eller arkitekt som letar efter något nytt och vackert för dina kunder, har du kommit till rätt ställe. Vi vill gärna hjälpa dig med din vision.

inredare-&-arkitekter-sukhi

Sukhi har ett nära samarbete med inredare och arkitekter på många sätt... vi försöker att vara mycket hjälpsamma. T.ex. erbjuder vi en speciell 10 % rabatt

på inköp över 4 300 SEK. Vill du ha en gratis färgkarta eller provexemplar? Vi skickar det gladeligen till dig.

Om du letar efter designhjälp, kan våra interna textildesigners arbeta med dig. Oavsett vilken typ av stöd du söker, kan vi erbjuda expertis och rådgivning.

Vår kärlek till skräddarsydda mattor

Här är vad du behöver veta om designen: vi är helt öppna för anpassning. Önskas en närmast oändlig storlek, färg- eller formalternativ? Inga problem!

De skickliga hantverkarna som gör våra mattor älskar att skräddarsy sitt arbete. Vi har skapat skräddarsydda mattor för ett brett sortiment av utrymmen, som lyxiga hem, exklusiva hotell, restauranger och många andra intressanta platser.

Du kan vara säker på att leverera en slutprodukt som uppfyller, eller överträffar dina kunders förväntningar.

inredare-&-arkitekter

Bli inspirerad?

Vi uppmanar dig att ta en titt på vår inspirationssida att få en uppfattning om vad du kan göra. Bara maila oss om du söker efter mer information. Vi hjälper dig med alla frågor som du kan tänkas ha.

Vänligen observera: rabatter kommer inte att tillämpas retroaktivt på köp gjorda före godkännande.