Indra

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Indra är en fantastisk, inspirerande matta. Placera den i vilket rum som helst - den tjocka ullmattan skapar harmoni i sovrummet, vardagsrummet och otaliga andra platser.

Harmoni är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi skapar mattor på ett etiskt och miljövänligt sätt. Det är vi mycket stolta över.

Indra erbjuder vackra grå toner och en vävd struktur som står ut från mängden, och som gör att den passar in var som helst. Det är enkelt att inreda med Indra, och vi tycker inte att du ska behöva anstränga dig för att få ett mysigt, vackert hem.

Du kommer direkt att kunna se och känna Indras kvalitet, och mattan kommer att passa perfekt in i ditt hem. Indra är vårat sätt att leverera kvalitet och harmoni till dig.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: