Gita

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Lila är en kunglig färg som ger varande intryck och som drar blickarna till sig.

Gita bjuder på en djup, rik lila färg och är en oförglömlig, skönt tjock ullmatta. Den lyfter inredningen och är härligt mysig - du kommer att älska allt den har att bjuda på.

Vi älskar att leverera enastående mattor till våra kunder. Våra favoriter är stora, vågade mattor med imponerande färger - som Gita. Den här mattan har även en vacker, vävd struktur som gör att den står ut från mängden.

Sukhis mattor är fair trade och miljövänliga. Vi hjälper till att bevara den anrika konsten av att tillverka mattor för hand. Alla Sukhis mattor är unika, handgjorda skapelser. Därför är vi säkra på att du kommer att älska din matta från Sukhi.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer:
[profiler]
Memory usage: real: 63176704, emalloc: 61401176
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem