• SUKHI
  • HJÄLP
  • Konto
  • Önskelista
  • VAGN
  • INSPIRATION
BENI_OURAIN_RUGS
Kan jag beställa en Beni Ourain-matta i en annan storlek?

Absolut! Våra hantverkare kan skapa Beni Ourain-mattor i alla storlekar. Låt oss bara veta vad du behöver. Behöver du en berbermatta avsedd för ett speciellt utrymme? Vänligen kontakta oss. Vi kommer att ge dig en prisoffert så fort som möjligt.

Kan jag beställa en Beni Ourain-matta utan fransar?

Inga problem! Vi lägger vanligtvis till dekorativa fransar på varje matta. Men vi kan ändra mattan utifrån dina behov. Varje matta är handgjord för kunden. Det betyder att vi kan använda designerna som du föredrar. Kan vi även hoppa över fransarna. Låt oss bara veta!

Räknas fransarna in i mattornas mått?

Nej. Måtten du ser på sidan inkluderar inte fransarna.

Vilka material används för era mattor?

Våra Beni Ourain-mattor är gjorda av marockansk ull. Detta är ull som är helt naturlig. Den är ren och ofärgad. Du kommer att se bruna geometriska mönster i ullen.

Hur hög är luggen?

Ullängden är 30 mm.

Hur lång tid tar det att göra min Beni Ourain-matta?

Varje Beni Ourain-matta är handgjord för respektive kund. Processen startar när vi mottagit din beställning. Det är mycket arbete. Du kan förvänta dig mattan kommer att ta minst 8 veckor. Om du beställer en mycket stor matta, kan det ta upp till 12 veckor. Med "mycket stor" menar vi större än 3 meter. Så snart vi är klara, kommer den att skickas direkt till dig. Vi kommer att maila dig spårningsinformationen, så fort den är skickad.