Binita

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Våra kunniga hantverkare har omsorgsfullt vävt den här ullmattan med otrolig precision. Resultatet blir Binita - en enastående matta som är skönt mjuk. Den tillverkas med världens bästa, miljövänliga ull som färgats dramatiskt rött.

Var passar Binita? Var som helst! Den tillför färg och liv till vilket rum som helst, med briljant rött och stickad struktur. Våra hantverkare använder världens största stickor för att skapa mattor som Binita, som är både hållbara och vackra, och som drar blickarna till sig.

Ta en närmare titt på den eleganta och stilrena Binita - det är en tjock ullmatta som du kommer att älska att gå över och titta på om och om igen.

Sukhis mattor skapas för att användas, och för att vara klenoder som du kan njuta av i åratal.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: