Binda

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Ta en titt på Binda - en matta som bjuder på fina, rosa toner, och som står ut från mängden. Det här är en tjock ullmatta som passar perfekt i barnens rum eller i sovrummet. Eller i vilket rum som helst där du vill lägga till en färgklick, lite liv och en härligt mysig känsla.

Våra hantverkare har otroliga kunskaper, och det låter Sukhi erbjuda några av världens mest fantastiska mattor. Vårt team älskar den uråldriga konsten av att tillverka mattor från hand, och våra hantverkare skapar mattor med oslagbar hållbarhet och skönhet.

Sukhi erbjuder världens mest kreativa och intressanta mattor. Och vi är stolta över våra handgjorda, naturliga mattor - som Binda.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: