Bina

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Bina är en elegant, vävd matta i ull som passar perfekt i otaliga rum och olika platser i hemmet. Den passar fint i sovrummet, hallen eller vardagsrummet - var du än vill lyfta inredningen.

Mattans neutrala, subtila färger betyder att den passar fint med olika inredningsstilar och smaker, och att den kan ge rummet värme och skön energi.

Inredningsarkitekter älskar Sukhis mattor, och det finns ett antal goda anledningar till det. Våra sköna, bekväma ullmattor står ut från mängden. De skapas av hantverkare som tror på sina konstformer och på kvalitet. En vacker matta som Bina är en unik klenod som passar perfekt både hemma och på kontoret.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: