Ashmita

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Är du på jakt efter en riktigt mysig och skön matta? Ashmita har gula toner som tillför energi, precis som solen. Det här är en tjock ullmatta som lyfter inredningen i vilket rum som helst och som bjuder på en rejäl dos hygge.

Vad är hygge? Jo, det är ett danskt ord som handlar om välmående och mys.

Ashmita är även en festlig matta som passar perfekt för lekrum eller sovrum - var du än önskar dig lite mer liv och en matta som drar blickarna till sig.

Våra hantverkare blandar Ashmitas magiska färger med premium kvalitetsull från Nya Zeeland. Det låter dem skapa en riktigt speciell matta.

Det är en fantastisk upplevelse att vidröra den här mattan. Känn helt enkelt över den med händerna. Du kommer direkt att märka varför vi brinner för oemotståndliga, tjocka ullmattor.

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer:
[profiler]
Memory usage: real: 62128128, emalloc: 60494232
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem