Anjana

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 5 465,20 kr

Vårat pris: 4 098,90 kr

REA: 2 732,60 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Anjana bjuder på sann, hållbar kvalitet, strålande blå toner och skön ull. Det här är en stickad ullmatta i vackert blått som påminner om en klar himmel och som ger dig en lätt och fri känsla.

Det finns alltid utrymme för en vacker, blå matta. Placera den i ditt sovrum, i vardagsrummet eller i andra delar av hemmet. Vilken plats du än väljer kommer Anjana att erbjuda värme och en mysig känsla.

Anjana är en tidlös matta som höjer inredningen. Du kommer att älska hur enkelt den gör det att förvandla ett rum. Det här är en matta som håller enastående kvalitet och som lyfter humöret. En vävd matta som ger energi varje gång du tittar på den!

Typ:Tjocka ullmattor
Material:100 % Ull
Framställning: För hand
Produktionstid:Uppskattningsvis4veckor
Härkomst:Nepal
Höjd:2-3 cm
Frågor?:[email protected]

Om tjocka ullmattor

Om tjocka ullmattor

Är du på jakt efter något riktigt mjukt och mysigt? Våra tjocka ullmattor och stickade ullmattor är tillverkade av världens mjukaste ull från Nya Zeeland. En anledning till att stickade mattor har blivit så pass populära är att de står ut från mängden, vilket är något många kan uppskatta. De använder även en traditionell och effektiv teknik, som skapar de allra mysigaste hygge-mattorna.ا
Mer: