Abdul - handknuten

* Obligatoriska fält

Tillgängligt: I lager

Butikspris: 12 528,00 kr

Vårat pris: 9 396,00 kr

REA: 6 264,00 kr

+ gratis frakt

Beskrivning

Detaljer

Är du på jakt efter en komplex matta som bjuder på mystik och spännande känslor? Abdul bjuder på det och mer, och passar in i princip vilken inredning som helst, i vilket rum du än vill.

Precis som alla Sukhis andra mattor är Abdul riktigt tålig, och ett användbart konstverk. Det här är en matta som du kan stirra på i timtal utan att bli uttråkad, och som bjuder på en rejäl dos charm. Ta en riktigt nära titt på den. Du kommer att hitta något nytt varje gång du gör det! Det är vad som gör den här mattan till ett sant konstverk.

Sukhis handknutna mattor tillverkas med stor omsorg, och kräver erfarenhet och expertis. Våra mästerliga hantverkare skapar mattor på precis samma sätt som man gjorde för hundratals år sedan. Vi på Sukhi tror på att bevara den uråldriga traditionen, och vi är säkra på att du kommer att älska resultatet.

Även tillgänglig: Abdul - handtovad matta

Typ:Moderna orientaliska mattor - handknuten
Material:Ul & bambu silke
Uppbackning:100% Bomull
Framställning:handknuten
Produktionstid:Uppskattningsvis12veckor
Härkomst:Indien
Höjd:1 cm
Frågor?:[email protected]

Om moderna orientaliska mattor

Om moderna orientaliska mattor

Orientaliska mattor har i århundraden varit kända för både tålighet och skönhet, och de har varit älskade klenoder sedan antiken. Det finns få andra ting som har så pass gott rykte!
Mer: